Τρόποι Αποστολής

Η ελάχιστη χρέωση για αποστολές με κούριερ (courier) είναι 3 ευρώ. Η τιμή των μεταφορικών είναι τελική (συμπεριλαμβάνεται δηλαδή ο ΦΠΑ) και μπορεί να αλλάξει χωρίς προειδοποίηση.

Για αποστολές με αντικαταβολή δεν υπάρχει διαχωρισμός των περιοχών σε “κανονικές” και “δυσπρόσιτες” και η παράδοση γίνεται στον χώρο σας σε οποιοδήποτε μέρος εντός Ελλάδας, εκτός και αν o παραλήπτης επιθυμεί να παραλάβει ο ίδιος την παραγγελία του από κατάστημα της Γενικής Ταχυδρομικής και μας ενημερώσει σχετικά.

Δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση για την αντικαταβολή.

Για προπληρωμένες αποστολές (Τραπεζική Κατάθεση, Πιστωτική Κάρτα ή PayPal), η παράδοση γίνεται κανονικά στον χώρο σας εφόσον ο τόπος προορισμού ανήκει στις περιοχές που η courier θεωρεί “μη-δυσπρόσιτες”. Αν η περιοχή είναι χαρακτηρισμένη ως “δυσπρόσιτη” από τη κουριερ, η παραλαβή θα γίνει από το κοντινότερο κατάστημα εξυπηρέτησης της courier.

Στην περίπτωση που κάποιος επιθυμεί να χρεωθεί ο ίδιος το κόστος της αποστολής της παραγγελίας του (χρέωση παραλήπτη), θα πρέπει να μας ενημερώσει έγκαιρα και πριν την τοποθέτηση της παραγγελίας, ώστε να μην γίνει αυτόματα ο υπολογισμός και η πρόσθεση των μεταφορικών στο σύνολο της παραγγελίας.

Εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης. Χερσαίοι προορισμοί: 1-2 εργάσιμες. Νησιά: 1-3 εργάσιμες. Δυσπρόσιτες περιοχές: 2-5 εργάσιμες. Αποστολές δεν γίνονται το Σάββατο.