Γενικά οι τρόποι αποστολής είναι: 

Με εταιρία courier

Παραλαβή από την έδρα μας : Νικολάου Σκουφά 44, Πλατεία Μονοπωλίου, Άρτα (Κατάστημα “Νάγια”)

Κόστος  Αποστολής:

Η ελάχιστη χρέωση για αποστολές με κούριερ (courier) είναι 3 ευρώ.

Η τιμή των μεταφορικών είναι τελική (συμπεριλαμβάνεται δηλαδή ο ΦΠΑ) και μπορεί να αλλάξει χωρίς προειδοποίηση.

Το κόστος αποστολής προκύπτει από το βάρος ή/και τον όγκο του προϊόντος και από την προσβασιμότητα του τόπου αποστολής. (χαρακτηρισμένη ” δυσπρόσιτη ή μη δυσπρόσιτη” περιοχή  από την εταιρία courier, οπότε και στα έξοδα αποστολής προστίθεται το ποσό των 3 ευρώ)

Οι αποστολές προς Κύπρο γίνονται μέσω Courier και ο τρόπος πληρωμής είναι αποκλειστικά προπληρωμή – κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Η επιλογή της αντικαταβολής δεν ισχύει για αποστολή παραγγελιών στην Κύπρο.

Το κόστος αποστολής για την Κύπρο είναι 19,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) και ισχύει για μικρά δέματα ως 2 κιλά.  Σε περίπτωση που το βάρος της παραγγελίας υπερβαίνει τα δύο (2) κιλά το κόστος διαμορφώνεται ανάλογα. Σε αυτή την περίπτωση μετά την επεξεργασία της παραγγελίας σας, σας ενημερώνουμε σχετικά με το ακριβές κόστος  των μεταφορικών σας καθώς και για τις λεπτομέρειες παράδοσης. Μετά την αποστολή της παραγγελίας σας, σας αποστέλλεται κωδικός με τον οποίο μπορείτε να παρακολουθείτε την πορεία του δέματος σας. Για αλλαγή προϊόντος, το κόστος μεταφοράς επιβαρύνει εξ’ ολοκλήρου τον πελάτη.

Σε περίπτωση υπαναχώρησης της αγοράς, εντός 14 ημερών και μετά από συνεννόηση με το κατάστημα γίνεται επιστροφή χρημάτων, η οποία αντιστοιχεί στο κόστος των αγορασθέντων προϊόντων, εξαιρούμενου του κόστους των μεταφορικών.

Αντικαταβολή:

Το κόστος της πληρωμής με αντικαταβολή είναι 1,90 ευρώ.

Προπληρωμένες αποστολές:

Για προπληρωμένες αποστολές (Τραπεζική Κατάθεση, Πιστωτική Κάρτα ή PayPal), η παράδοση γίνεται κανονικά στον χώρο σας εφόσον ο τόπος προορισμού ανήκει στις περιοχές που η courier θεωρεί “μη-δυσπρόσιτες”.

Αν η περιοχή είναι χαρακτηρισμένη ως “δυσπρόσιτη”, η παραλαβή θα γίνει από το κοντινότερο κατάστημα εξυπηρέτησης της courier.

Στην περίπτωση που κάποιος επιθυμεί να χρεωθεί ο ίδιος το κόστος της αποστολής της παραγγελίας του (χρέωση παραλήπτη), θα πρέπει να μας ενημερώσει έγκαιρα και πριν την τοποθέτηση της παραγγελίας, ώστε να μην γίνει αυτόματα ο υπολογισμός και η πρόσθεση των μεταφορικών στο σύνολο της παραγγελίας.

Λοιπές/Πρόσθετες Υπηρεσίες

Υπηρεσία πρωινής παράδοσης (συνήθως έως τις 10:00) χρέωση: 1,50 €

Υπηρεσία παράδοσης σε δίωρο χρονικό πλαίσιο χρέωση: 1,50 €

Υπηρεσία παράδοσης Σάββατο χρέωση: 1,00 €

Εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης:

Χερσαίοι προορισμοί: 1-2 εργάσιμες.

Νησιά: 1-3 εργάσιμες.

Δυσπρόσιτες περιοχές: 2-5 εργάσιμες.

Αποστολές δεν γίνονται το Σάββατο.

Σε ειδικές περιπτώσεις (όπως κακές καιρικές συνθήκες ,απεργίες, εθνικές αργίες κλπ.), σας διαβεβαιώνουμε  πως θα μεριμνήσουμε για την ταχύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας.