Γενικά οι τρόποι αποστολής είναι: 

Με εταιρία courier

Παραλαβή από την έδρα μας : Νικολάου Σκουφά 44, Πλατεία Μονοπωλίου, Άρτα (Κατάστημα “Νάγια”)

Κόστος  Αποστολής:

Η ελάχιστη χρέωση για αποστολές με κούριερ (courier) είναι 4 ευρώ. Η τιμή των μεταφορικών είναι τελική (συμπεριλαμβάνεται δηλαδή ο ΦΠΑ) και μπορεί να αλλάξει χωρίς προειδοποίηση.

Το κόστος αποστολής προκύπτει από το βάρος ή/και τον όγκο του προϊόντος και από την προσβασιμότητα του τόπου αποστολής. (χαρακτηρισμένη ” δυσπρόσιτη ή μη δυσπρόσιτη” περιοχή  από την εταιρία courier, οπότε και στα έξοδα αποστολής προστίθεται το ποσό των 3 ευρώ)

Αντικαταβολή:

Δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση για την αντικαταβολή. Σε περίπτωση που η περιοχή σας είναι δυσπρόσιτη θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας για την διευθέτηση της αποστολής.

Προπληρωμένες αποστολές:

Για προπληρωμένες αποστολές (Τραπεζική Κατάθεση, Πιστωτική Κάρτα ή PayPal), η παράδοση γίνεται κανονικά στον χώρο σας εφόσον ο τόπος προορισμού ανήκει στις περιοχές που η courier θεωρεί “μη-δυσπρόσιτες”.

Αν η περιοχή είναι χαρακτηρισμένη ως “δυσπρόσιτη”, η παραλαβή θα γίνει από το κοντινότερο κατάστημα εξυπηρέτησης της courier.

Στην περίπτωση που κάποιος επιθυμεί να χρεωθεί ο ίδιος το κόστος της αποστολής της παραγγελίας του (χρέωση παραλήπτη), θα πρέπει να μας ενημερώσει έγκαιρα και πριν την τοποθέτηση της παραγγελίας, ώστε να μην γίνει αυτόματα ο υπολογισμός και η πρόσθεση των μεταφορικών στο σύνολο της παραγγελίας.

Λοιπές/Πρόσθετες Υπηρεσίες

Υπηρεσία πρωινής παράδοσης (συνήθως έως τις 10:00) χρέωση: 1,50 €

Υπηρεσία παράδοσης σε δίωρο χρονικό πλαίσιο χρέωση: 1,50 €

Υπηρεσία παράδοσης Σάββατο χρέωση: 1,00 €

Εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης:

Χερσαίοι προορισμοί: 1-2 εργάσιμες.

Νησιά: 1-3 εργάσιμες.

Δυσπρόσιτες περιοχές: 2-5 εργάσιμες.

Αποστολές δεν γίνονται το Σάββατο.

Σε ειδικές περιπτώσεις (όπως κακές καιρικές συνθήκες ,απεργίες, εθνικές αργίες κλπ), σας διαβεβαιώνουμε  πως θα μεριμνήσουμε για την ταχύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας.